Omvårdnadspersonal till Samariterhemmets hemvård

Välkommen till Diakonistiftelsen Samariterhemmet! Vi har lång erfarenhet av att bedriva vård- och omsorgsverksamhet i Uppsala. Vår verksamhet är värdegrundsbaserad och står Svenska kyrkan nära. Samariterhemmet erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig och målinriktad organisation. Som stiftelse är vi inte heller vinstdrivande utan ekonomiskt överskott går tillbaka in i verksamheten Vi arbetar aktivt efter våra ledstjärnor, hopp och livsglädje, värdighet, gemenskap, helhet och service.

För att lyckas med vårt arbete vill vi ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är därför att rekrytera de bästa medarbetarna och ge dem möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi vill göra skillnad för våra omsorgstagare – vi vill ha din hjälp!

Vår hemvård är centralt belägen i Uppsala och de flesta av våra omsorgstagare bor i vårt eget trygghetsboende vid Kungsängstorg eller i närområdet vilket gör att du alltid har nära till dina besök.

Då vi fått fler omsorgstagare och vill fortsätta att utveckla vårt arbetssätt så söker vi nu omvårdnadspersonal till Samariterhemmets hemvård.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter består av att i omsorgtagarnas hem ge personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg samt städning och service utifrån biståndsbeslut och den enskildes behov. Vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår efter delegering av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Arbetet leds av en samordnare. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i team tillsammans med annan omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av vård i hemmet. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska språket i tal och skrift. God datavana är ett krav. I Uppsala kommun använder vi Siebel för journaldokumentation och tidigare erfarenhet av detta eller liknande program är meriterande. Om du har ett eget intresse för t ex konst eller musik, som kan komma de äldre till godo, så ses det också som en merit.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Som person är du ansvartagande, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och tillmötesgående och har lätt för att se och sätta dig in i en annan persons situation.

ARBETSTIDER OCH ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00-22.00 alla dagar i veckan och du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Tjänstgöringsgrad: 75-90%.

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan med personligt brev och CV sänds via e-post till:

kerstin.murray@samariterhemmet.se

Kontaktperson
Kerstin Murray
Verksamhetschef vård och omsorg
018-564059

eller

UllaCarin Jansson
Samordnare
018-564039