Omvårdnadspersonal till Ebbagården

Välkommen till Diakonistiftelsen Samariterhemmet! Vi har lång erfarenhet av att bedriva vård- och omsorgsverksamhet i Uppsala och våra enheter som arbetar med demensvård är Silviacertifierade sedan våren 2017. Vår verksamhet är värdegrundsbaserad och står Svenska kyrkan nära. Det vill vi visa genom att tillgodose andliga och existentiella behov i det dagliga arbetet. Ebbagården erbjuder demensvård av hög kvalitet genom ett personligt och målinriktat arbete. Som stiftelse är vi inte heller vinstdrivande utan ekonomiskt överskott går tillbaka in i verksamheten Vi arbetar aktivt efter våra ledstjärnor, hopp och livsglädje, värdighet, gemenskap, helhet och service.

För att lyckas med vårt arbete behöver vi motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi vill göra skillnad för våra omsorgstagare – vi vill ha din hjälp! Därför söker vi nu undersköterskor  till Ebbagårdens demensboende.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter består främst av sedvanliga uppgifter t ex personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg, städning och service utifrån den enskildes behov. Vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår efter delegering av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i team tillsammans med övrig vårdpersonal. Tillsammans med övriga i teamet bidrar du till att den äldre får livskvalitet och upplever ett värdigt liv. Anhöriga är en viktig del i arbetet på ett demensboende och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska språket i tal och skrift. God datavana är ett krav. I Uppsala kommun använder vi Siebel för journaldokumentation och tidigare erfarenhet av detta eller liknande program är meriterande. Om du har ett eget intresse för t ex konst eller musik, som kan komma de äldre till godo, så ses det också som en merit.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer. Du är serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du ser den äldre personen, är lyhörd och tillmötesgående och kan sätta dig in i varje persons unika situation.

ARBETSTIDER OCH ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstiderna är förlagda mellan 06.45-21.30 alla dagar i veckan och du arbetar efter ett rullande schema med helgtjänstgöring.

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Tjänstgöringsgrad: 75-90%.

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan med personligt brev och CV sänds via e-post till:

kerstin.murray@samariterhemmet.se

Kontaktperson
Kerstin Murray
Verksamhetschef vård och omsorg
018-564059

eller

Anneli Blom
Administratör och Silviasyster
018-564050